Bliv spejder

          

Hvor og hvornår
Vi mødes hver onsdag kl. 18.00-19.30 på Odinsvej 1, 2800 Kongens Lyngby.
Udover at mødes hver uge til spejder tager vi i løbet af året også afsted på weekendture samt den årlige sommerlejr, og det er altid super fedt.
Indmeldelse og pris
Du kan melde dig ind året rundt ved at udfylde indmeldelsesblanketten og aflevere den til et ugentligt spejdermøde eller ved at udfylde indmeldelsesblanketten på nettet. Kontingentet er 350 kr. pr. halvår.
Har du yderligere spørgsmål om at være spejder, eller har du lyst til at prøve det, før du melder dig ind, er du velkommen til at møde op til vores ugentlige spejdermøde eller kontakte enhedslederen for den enkelte enhed.
Uniform og tørklæde
Som spejdere bærer vi uniform og tørklæde for at vise, at vi er en del at et større fællesskab, hvor der er plads til alle. Tørklædet får man ved indmeldelse i kredsen, og uniformen kan købes ved kontakt af enhedslederen eller på korpsets hjemmeside. En uniform koster omkring 300-350 kr.
I denne introfolder kan du læse mere om, hvordan et tørklæde bindes korrekt, og hvordan en reglementeret uniform ser ud.
Grej
Som spejder er det vigtigt at have tøj til at være ude og en rygsæk at bære det i, Godt grej kan købes i forskellige outdoor-butikker, og er du spejder hos os, kan vi tilbyde dig rabatter i følgende butikker:
Spejder Sport     10 %
Friliv                      15 %
Wolf Camper       20 %
Spørg kredslederen for yderligere information.
Mere info
Har du lyst til at læse mere om at være spejder, kan du hente vores introfolder.
Kontakt
For mere information kan du kontakte enhedslederen for den enkelte enhed.
Advertisement